Pi-Nuts op de weekmarkt: nieuwe verkoopwagen en andere plek

Castricum – Al vele jaren is Pi-Nuts een vaste waarde op de weekmarkt van Castricum. Je kunt er terecht voor een breed assortiment noten, zuidvruchten en rijstcrackers. Komende vrijdag ziet het winkelend publiek in Castricum voor het eerst de gloednieuwe verkoopwagen van het bedrijf. Bovendien zal Pi-Nuts vanaf dan op een andere plek te vinden zijn.

Die wijziging van locatie houdt eveneens verband met de nieuwe verkoopwagen. Voorheen werd de oplegger losgekoppeld van de vrachtwagen en nam de verkoopwagen daardoor een plek van ongeveer acht meter in beslag. De nieuwe verkoopwagen bestaat echter uit één geheel met een lengte van zo’n tien meter. Daar komt nog bij dat een deel van de wagen uitgeklapt wordt als het voertuig eenmaal op zijn plek staat. Hierdoor komt er nog eens anderhalf tot twee meter bij. Al met al leverde dit de noodzaak op om te zoeken naar een andere standplaats op de weekmarkt. Die is gevonden bij het horecaplein, tussen de bakker en de snoepkraam.

Het team van Pi-Nuts is bijzonder trots op de nieuwe verkoopwagen en heeft daarom een leuke attentie klaarliggen voor de vaste klanten. Neem alvast een kijkje op www.pi-nuts.nl voor een overzicht van het assortiment. Op de weekmarkt in Castricum zijn met name de gemengde noten zeer gewild, maar ook producten als muesli en granola – een mengsel van granen, zaden, pitten en gedroogd fruit, dat vaak met yoghurt wordt gegeten – doen het hier goed. Voor alle producten uit het assortiment geldt dat ze van ambachtelijke kwaliteit zijn en altijd supervers. Wie eenmaal geproefd heeft, is verkocht. Of, zoals het Pi-Nuts-team zelf zegt: ,,Kom naar ons toe en loop met ons weg!’’ (Foto: aangeleverd)