Peuter opvoeden? Volg de gratis cursus van GGZ Hollands Noorden!

Regio – Op 9 mei start de gratis oudercursus ‘Peuter in Zicht’ over het opvoeden van peuters. De cursus is bestemd voor ouders/opvoeders van kinderen in de leeftijd van anderhalf tot vier jaar oud. De vier bijeenkomsten vinden plaats in wijkcentrum De Oever in Alkmaar.

Het opvoeden van peuters kent vele uitdagingen. Een peuter wordt steeds zelfstandiger en wil de wereld ontdekken. Op ontspannen en praktische wijze leren ouders/opvoeders inspelen op het gedrag van hun kind. Er is volop ruimte voor het stellen van vragen. Bovendien herkennen ouders/opvoeders veel in de verhalen van collega-ouders/opvoeders.

Aanmelden

Aanmelden voor de cursus ‘Peuter in Zicht’ kan via www.ggd-hollandsnoorden.opleidingsportaal.nl/aanbod en bij vragen kunnen ouders contact opnemen met het cursusbureau via cursusbureau@ggdhn.nl of 088 0100550 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 16.30 uur).

Andere activiteiten

Naast deze cursus organiseert GGD Hollands Noorden nog veel meer activiteiten voor (aanstaande) ouders. Op de website van GGD Hollands Noorden is een overzicht te vinden van het aanbod in de regio. Ga naar ggd-hollandsnoorden.opleidingsportaal.nl/aanbod. (Foto: Michal Fošenbauer via Pixabay)