Petra Berger brengt eerbetoon aan Barbra Streisand

Heiloo – Tijdens de voorstelling ‘Tribute to Barbra Streisand’ vertelt Petra Berger het boeiende verhaal van de levende legende Barbra Streisand. Hoe zij ondanks haar moeilijke jeugd de absolute top wist te bereiken. Over haar drijfveren, ambities, perfectionisme en angsten. De muziek van Streisand is wereldwijd nog altijd toonaangevend maar helaas zelden ‘live’ te horen. Petra Berger doet het.

Met haar band brengt ze prachtige vertolkingen van klassiekers als Don’t Rain On My Parade, People, The Way We Were en Evergreen. Maar ook pophits als Woman In Love en Guilty en natuurlijk nummers uit de vele films en musicals waarin Barbra Streisand straalde, ontbreken niet. Beleef een unieke middag Streisand met Petra Berger en band in de Koepel!

De voorstelling op donderdag 10 september om 20.15 uur is uitverkocht. Er zijn nog wel kaarten beschikbaar voor de voorstellingen op vrijdag 11 september om 19.30 en 21.30 uur. Kaarten à 19,50 euro zijn uitsluitend via www.cultuurkoepelheiloo.nl te koop. (Foto: aangeleverd)