Pavarotti meets Alberti in Cultuurkoepel Heiloo

Heiloo – Eric Reddet en Ad Knippels zingen bekende hits van Pavarotti en Alberti gebaseerd op een waargebeurde ontmoeting.

Als Luciano Pavarotti in 1981 het Concertgebouw in Amsterdam aandoet, trekt operaliefhebber Willy Alberti de stoute schoenen aan om de door hem bewonderde zanger te ontmoeten. In die tijd verkocht Alberti albums van Pavarotti in zijn platenzaak. Na afloop in de kleedkamer vraagt hij Pavarotti die albums te signeren, omdat ze mét handtekening van de meester zelf een stuk beter zouden verkopen. Tijdens dit rendez-vous praten, lachen, drinken én zingen de mannen hun bekende hits voor en met elkaar. De gelijkenissen zijn frappant: beide zangers groeiden op in armoede en hadden een vader die hen de liefde voor muziek bijbracht.

In Pavarotti meets Alberti kunt u genieten van twee emotionele zangers met een groot hart voor de opera en het levenslied onder begeleiding van Thijs Borsten, Gert Wantenaar en Jasper Somsen. Zondag 5 november om 15.15 uur in de Cultuurkoepel. Kaarten à 19,50 euro zijn verkrijgbaar via www.cultuurkoepelheiloo.nl en aan de zaal. (Foto: Linda van Drie)