Paulusburcht en Helmgras winnen zinderende finales schoolvoetbaltoernooi

Castricum – Door 360 enthousiaste kinderen van alle basisscholen in Castricum werd onlangs deelgenomen aan het schoolvoetbaltoernooi. Dit toernooi werd gespeeld op de velden van FC Castricum. In een zinderende finale tussen de jongens van Helmgras 4 en Paulusburcht 2 is uiteindelijk na een spannende penaltyreeks Paulusburcht 2 als sterkste uit de bus gekomen. Dit team mag zich de schoolvoetbalkampioenen van Castricum noemen!

Bij de jongens wist het team Paulusburcht net iets beter te scoren tijdens de beslissende penaltyronde. (Foto: aangeleverd)

Bij de meisjes was het één groene zone aan Helmgras-meiden, aangezien de strijd in de finale tussen Helmgras 3 en Helmgras 2 ging. De meisjes van Helmgras 3 wonnen met 1-0 van hun schoolgenoten en zijn dus ook schoolvoetbalkampioen 2022. Deze schoolvoetbalkampioen hebben op 13 mei de regiofinale tegen Heemskerk gespeeld. De sportiviteitsprijs bij meisjes ging naar de Kustlijn en bij de jongens naar de Montessori. Het allermooiste spandoek werd gemaakt door de meisjes van de Paulusburcht groep 7a en 7b. Burgemeester Toon Mans (foto) heeft het toernooi met een ferme aftrap geopend samen met de jongens van de Paulusburcht.

Het team Helmgras 3 won bij de meisjes de finale van team Helmgras 2. (Foto: aangeleverd)