Paddenstoelenwandeltocht dit jaar alleen op zaterdag

Castricum – De paddenstoelen schieten momenteel de grond uit met het vochtige weer van de laatste weken. Hopelijk staan ze er ook nog op 21 oktober, want dan start vanuit dorpshuis De Kern weer de Paddenstoelenwandeltocht. Dit jaar alleen op zaterdag!

De route is dit jaar volledig vernieuwd met op elke afstand minimaal één rustgelegenheid (met optionele horeca). De langere routes hebben meerdere gelegenheden. Dit jaar kunt u de route (bij voorinschrijving) ook digitaal ontvangen, zodat verdwalen echt onmogelijk wordt. Bij na-inschrijving ligt de route uitgeprint voor u klaar. Dit jaar wordt de route niet met pijlen aangegeven. Deelnemers kunnen kiezen uit 5, 10, 15 en 20 kilometer. Alle afstanden starten vanaf 09.30 uur en u dient vóór 17.00 uur terug te zijn.

Inschrijven

Inschrijven kost 5,50 euro (inclusief de verplichte duinkaart van 2 euro) en leden van de KWBN krijgen 1 euro korting. Kinderen wandelen voor 1 euro mee. Voorinschrijven kan via https://forms.gle/22G9Sy3b3F1bHXNX7 en deelnemers kunnen de route dan ook als GPX-bestand ontvangen. Na-inschrijven is uiteraard ook mogelijk bij de start aan de Overtoom 15. (Foto: Bos Media Services)