Paaseditie superzaterdag afsluiting winterseizoen

Het winteractiviteitenseizoen van speeltuinvereniging Kindervreugd wordt op 15 april 2017 afgesloten met een speciale superzaterdag. Liefst drie leuke activiteiten staan tijdens deze paaseditie van dit evenement op het programma. Om tien uur begint men in het clubgebouw aan de Middelweg 108-110 in Uitgeest met het versieren van houten (paas)eieren. Daarna volgen nog een paasbingo en een paashazendisco. Tussendoor wordt er een lekkere paaslunch geserveerd.
Tijdens de gezellige workshop kunnen de kinderen zich van hun creatiefste kant laten zien. Wie maakt het mooist versierde houten ei? Rond een uur of half twaalf worden de briefjes en balletjes tevoorschijn gehaald en zijn er leuke prijzen te winnen tijdens de paasbingo. Ondertussen bereiden de vrijwilligers achter de schermen een lekkere lunch voor.
Na het eten starten de dj’s rond 13.30 uur met een te gekke paashazendisco. Samen met de lichteffecten, bellenblaas, rookmachines en lasers maken zij er weer een geweldig feest van.
Vooraf inschrijven

Kinderen die het leuk vinden om bij deze speciale superzaterdag aanwezig te zijn moeten vooraf worden opgegeven. Dit kan via www.inschrijven.speeltuinuitgeest.nl. Aanmelden is mogelijk tot 13 april 17.00 uur. Kun je niet bij alle activiteiten zijn? Dat is niet erg. Het is uiteraard ook mogelijk om later aan te schuiven. Geeft dit dan even aan bij het inschrijven.
Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de speeltuin, www.speeltuinuitgeest.nl.