Oud Limmen – Nieuw Limmen: 1-7

Limmen – Op een mooie groene mat werd bij voetbalvereniging Limmen op zondag 5 januari de traditionele wedstrijd ‘oud tegen nieuw’ gespeeld. In de toespraak van de voorzitter kregen de aanwezigen te horen dat de hoofdtrainers van zowel de dames als heren het voor volgend jaar voor gezien houden. Voor deze bijzondere wedstrijd was vooraf met oud-trainer Luycks afgesproken dat de verdediging compact bleef.

De lichtvoetige nieuwen namen al snel een voorsprong door een goal van Rik Seignette. Daarna ging het snel en de rust werd bereikt met een 5-0 voorsprong. Tot ver in de tweede helft konden de verse wissels het volhouden. Jeroen Veldt maakte nog een doelpunt, verder kwamen ze niet. Het werd uiteindelijk 7-1. Na afloop was het zoals gebruikelijk weer gezellig en ging men nog gezamenlijk op de foto. (Foto: aangeleverd)