Ormsby Field apetrots met Golden Zoover Award

Castricum – Het was een complete verassing toen de familie Veldt onlangs bericht ontving dat camping Ormsby Field een Golden Zoover Award had gewonnen. Deze beoordelingssite voor vakantiegangers reikt de awards elk jaar uit. Vanwege corona was de uitreiking dit jaar digitaal. De eindscore van 9.8 is iets om trots op te zijn.

Door Henk de Reus

,,Je werkt er het hele jaar hard voor, maar als de reviews op Zoover dan zo positief zijn, dan geeft dit heel veel voldoening”, zegt Wilma Veldt. De camping scoort een gemiddelde van 9.8 op ligging, kindvriendelijkheid, hygiëne, prijs versus kwaliteit en het sanitair. Op enkele van deze onderdelen wordt zelfs een tien gescoord, terwijl woorden als ‘fenomenaal’ en ‘fantastisch’ ook in de beoordelingen voorkomen. Wilma: ,,Je gaat haast naast je schoenen lopen. De award is een mooie opsteker na toch wel een tegengevallen seizoen door corona. Bovendien vieren we dit jaar ook nog eens het 25-jarig bestaan van onze camping. Hoe mooi is dat?” Aan de bloemen die op tafel staan hangt een felicitatiekaartje van de gemeente. ,,Heel attent van de gemeente”, zegt Wilma.

De familie runt de camping samen. Yvonne is medefirmant en ontvangt en begeleidt samen met Wilma de gasten op de camping. Bart onderhoudt het groen en Gerard en Yvonne geven de gasten een inkijkje in het leven achter de schermen van de melkveehouderij. Zij vormen al jaren een hecht team.

Wilma: ,,Ik hoop dat we dit seizoen beter kunnen draaien dan vorig jaar, want corona stak vorig jaar een behoorlijke spaak in het wiel.” Deze hoop zullen meerdere collega’s met haar delen.

Op de foto van links naar rechts:
Bart Krom, de kleinkinderen Tess en Maud, Yvonne, Wilma en Gerard Veldt met het Zoover certificaat.