Oranjekoorts stijgt: zaterdag diverse acties in Geesterduin

Castricum – Vrijdag gaat het EK Voetbal van start. Het Nederlands elftal komt zondagmiddag voor het eerst in actie, dan speelt Oranje tegen Polen. Alle reden dus voor de winkeliers in winkelcentrum Geesterduin om zaterdag alvast flink uit te pakken.

Het winkelcentrum staat die dag geheel in het tegen van het EK. Het is zondag ook nog eens Vaderdag, dus hebben de winkeliers voor alle vaders iets leuks in petto. Zo lang de voorraad strekt, worden zaterdag leuke voetbalsokken uitgedeeld. De leden van muziekvereniging EMERGO zorgen voor een vrolijke noot. Zij zullen, verdeeld over de dag, meerdere optredens verzorgen. Uiteraard hebben de winkels in Geesterduin allerlei mooie Vaderdagacties voorbereid, met aantrekkelijke kortingen. Het loont zich dus zeker de moeite om een rondje langs je favoriete winkels te maken, maar loop ook eens een zaak binnen waar je normaal gesproken nooit komt. Wie weet, wat je voor leuks zult ontdekken!

Gedurende de dag wordt ook het spel hoger/lager gespeeld. Met dit spel maak je kans op waardebonnen, die te besteden zijn in winkelcentrum Geesterduin. Heb je veel verstand van voetbal en weet je de eindstanden van de wedstrijden van het Nederlands elftal correct te voorspellen? Dan maak je bovendien kans op fraaie prijzen, zoals een spijkerbroek van Blue World, een barbecuepakket van Slagerij Van der Poel of een koffer/reistas van Trend Leder. Kortom: zorg ervoor dat je zaterdag in winkelcentrum Geesterduin bent! (Foto: Bos Media Services)