Opnieuw cadeaukaarten voor hele Castricumse wijk in Postcode Loterij

Castricum – Amper twee maanden geleden mochten alle deelnemers aan de Postcode Loterij met postcode 1906 een cadeaukaart van vijftig euro in ontvangst nemen en deze week is het wederom raak in Castricum. Nu zijn de inwoners van postcodegebied 1901 in de prijzen gevallen. Ook zij kunnen, als ze meespelen in de Postcode Loterij, binnenkort vijftig euro gaan besteden bij plaatselijke ondernemers.

Naast de gebruikelijke schenkingen aan goede doelen, wil de Postcode Loterij ook via het prijzenpakket een steentje bijdragen en de ondernemers een hart onder de riem steken. Zo winnen niet alleen de buurtbewoners, maar ook de lokale ondernemers. Met het gewonnen shoptegoed kunnen de winnaars uit Castricum verschillende cadeaukaarten uitkiezen. De kaarten zijn in te wisselen bij lokale ondernemers die zijn aangesloten bij een van de cadeaukaarten naar keuze. Dat zijn: Bakkers-, Koffie-, Lokaal Vers-, IJs- en Restaurant cadeaukaart, Nationale Horeca cadeaukaart, HEMA cadeaukaart en de Fashioncheque. Winnaars krijgen ook de mogelijkheid om een deel van het gewonnen tegoed te doneren aan Voedselbanken Nederland. Winnaars worden binnenkort per brief over hun prijs geïnformeerd.

17,5 miljoen euro aan cadeaukaarten

De gevolgen van de coronacrisis zijn ingrijpend en juist nu is steun voor ondernemers in de buurt extra waardevol. Daarom heeft de Postcode Loterij het prijzenpakket van de trekkingen van april, mei en juni uitgebreid met in totaal 17,5 miljoen euro aan cadeaukaarten. Ze zijn te besteden bij ondernemers en winkeliers in de buurt. Ondernemers in de buurt die zich willen aansluiten kunnen op de website van de Postcode Loterij meer informatie vinden.