Opheffingsuitverkoop bij Trend-Leder in winkelcentrum Geesterduin

Castricum – Trend-Leder gaat verdwijnen uit winkelcentrum Geesterduin. De winkel sluit per 1 juli definitief de deuren en houdt tot die tijd opheffingsuitverkoop.

In mei 1992, nagenoeg dertig jaar geleden, ging Trend-Leder van start in het dorpshart van Castricum. In 1995 verhuisde de winkel naar winkelcentrum Geesterduin en twee jaar later werd in winkelhof ’t Loo in Heiloo een tweede vestiging geopend. Die winkel werd op 1 augustus 2019 al gesloten. Trend-Leder heeft al jaren een regionale functie op het gebied van een uitgebreid assortiment koffers, lederwaren, handschoenen, paraplu’s enzovoort. Van Heemskerk tot Heiloo en van de Egmonden tot de Zaanstreek weten klanten de winkel goed te vinden.

Eigenaren Ingrid en Gerrit-Jan hebben in de loop der jaren met veel klanten een band opgebouwd en zagen generaties van kind tot volwassen uitgroeien, nu ook zelf weer met kinderen. Ze laten weten: ,,Hoewel we met veel liefde en plezier het vak hebben uitgeoefend hebben we, vanwege het bereiken van de leeftijden van 72 en 73 jaar, besloten dat het tijd wordt om andere dingen te gaan doen en van vrijheid te gaan genieten.’’ Tot 1 juli kunnen klanten profiteren van sterke afprijzing van bekende mooie merken als Samsonite, American Tourister, Eastpak, Kipling, Castelijn&Beerens, Berba, Chabo, Knirps, Laimböck handschoenen enzovoort. Kom langs in de winkel aan Geesterduin 42. (Foto: aangeleverd)