Openingsfeest seizoen 2018/2019 Senioren Biljart Limmen

Het openingsfeest van het biljartseizoen 2018/2019 op donderdag 6 september was een geslaagd begin van het nieuwe biljartseizoen van de vereniging Senioren Biljart Limmen in de Vredeburg. Zeventig deelnemers (ook leden met partner) hadden zich voor deze middag aangemeld. Na het openingswoord door de voorzitter en onder begeleiding van het muziekduo Jan v.d. Schaaf en Henk Kersens begaf men zich naar de biljartzaal om mee te doen met de voor deze middag georganiseerde biljartspelletjes.

Dit jaar deden dames en heren samen mee met het spel vlotbruggen. Tot hun eigen verbazing en enige verwondering bij de heren werden zij, de heren dus, volledig door de dames afgetroefd. Winnares was Willie Piepers met in twee beurten (2 x 3 stoten) 101 punten, tweede werd Ina Zeeman met 80 punten en Truus Glorie werd derde met 78 punten. Als vierde, net buiten de prijzen, plaatste zich de heer Joop Hageman met 76 punten! Uitslag spel ‘Hondehok dames’: 1. Margot Weijers, 2. Willie Piepers, 3. Hannie van Duin. Uitslag ‘spel Dick Heijne’: 1. Kees Levering, 2. Henk Kerssens, 3. Ben Piepers. Met een flesje wijn werden zij tegen het eind van de middag in het zonnetje gezet.

Bij Senioren Biljart Limmen kan men van september t/m april, maandag t/m vrijdagmiddag biljarten (vrij en competitie) van 13.00 uur tot 17.00 uur. De middagbijdrage is 1 euro en het lidmaatschap bedraagt 30 euro per jaar. Iedere tweede en vierde donderdag is er ‘vrijbiljarten’ van 19.00 tot 22.00 uur. Bijdrage 2 euro. Iedereen is dan, lid of geen lid, van harte welkom.

Foto: Truus Glorie, Willie Piepers, Ina Zeeman (foto: aangeleverd)