Opening massagestudio Touch for Balance

Bakkum – Per 3 april opent Ellen Borst haar nieuwe massagestudio ‘Touch for Balance’. ,,Mede doordat ik zelf jarenlang ervaring heb gehad met massagetherapie, heb ik een meer dan gewone interesse voor dit vakgebied ontwikkeld. Na het afronden van mijn opleiding tot wellnesstherapeut, die ik naast mijn werk bij hotel-restaurant Fase Fier heb gevolgd, heb ik de overstap tot masseuse in 2022 gemaakt.’’

Eén van de drijfveren voor Ellen om een eigen bedrijf te beginnen (naast haar werk bij de Body Spa van Rituals) is dat ze het prettig vindt om een band op te bouwen met haar klanten. ,,Naar mijn mening wordt het belang van het nemen van een regelmatige massage onderschat. Ik ben ervan overtuigd geraakt dat veel lichamelijke en geestelijke belemmeringen door een massagebehandeling verminderd kunnen worden. En daar ligt nu juist mijn passie voor dit mooie beroep: ik vind het heel fijn dat ik met mijn handen echt iets kan betekenen voor anderen.’’

Aangezien onze huid ons grootste en dus een belangrijk orgaan is, hecht Ellen veel waarde aan het gebruik van kwalitatief hoogwaardige massage- en etherische oliën tijdens de massage. ,,Ik nodig een ieder uit om in een omgeving met rustgevende muziek of in stilte en eventueel met zelf uitgekozen geuren één van mijn massages te beleven. Bezoek mijn website voor meer informatie. Je kunt dan ook direct een reservering maken.’’ Dus waar wacht je nog op? Gun jezelf een moment van ontspanning en welzijn. Ga naar https://touch-for-balance.salonized.com voor uitgebreide informatie. De massagestudio is gevestigd aan de Van Oldenbarneveldweg 4a in Bakkum. (Foto: aangeleverd)