Open Watersportdag zondag 24 april

Uitgeest – Zondag 24 april  vindt de jaarlijkse Open Watersportdag plaats bij Watersportcentrum Uitgeest! U bent van harte welkom om dit mooie, gratis, evenement bij te wonen aan de Lagendijk te Uitgeest.

De Open Watersportdag trekt elk jaar duizenden bezoekers naar het terrein van Watersportcentrum Uitgeest aan de Lagendijk te Uitgeest. Hier kunnen bezoekers meezeilen bij de zeilschool, varen in een supersnelle boot, duikdemonstraties in een duiktank, proeven van gerookte vis en een demonstratie van de Marine Roadshow bezoeken. Ook staat er een gezellige zeemansmarkt met onder andere een touwshop, jachtmakelaar, maritieme kramen, een stand met kussens gemaakt van oude dekens, sieraden, diverse soorten dames- en herenkleding en luxe lederwaren. De demonstraties van fijntimmerwerk, een flyboarder en van de reddingshonden worden natuurlijk niet vergeten! En dit alles wordt omlijst door verschillende muzikale optredens over het gehele terrein.

Ook voor kinderen is er genoeg te doen: loop over het water in een doorzichtige bal, laat je schminken, bezoek de kinderkermis en leef je uit op het springkussen; het kan allemaal.

De Open Watersportdag wordt om 13.00 uur geopend door niemand minder dan de burgemeester van Uitgeest, mevrouw Wendy Verkleij.

Om de doorstroming van het verkeer te bespoedigen, willen we u vragen, indien dit mogelijk is, op de fiets te komen. In de Nieuwe Loods van Jachthaven Uitgeest is een overdekte en bemande fietsenstalling. Ook kunt u uw auto aan de overkant parkeren bij Recreatiepark Dorregeest. De hele dag vaart er een pontje op en neer.

Zondag 24 april 2016, van 11.00 – 17.00 uur, Lagendijk 7 in Uitgeest.