Open Kampioenschap Driebanden van Castricum

Castricum – Volgende maand organiseert het Buurt- en Biljartcentrum Castricum weer het Open Kampioenschap Driebanden van Castricum. De wedstrijden vinden plaats op de donderdagmiddagen 17 en 24 augustus en vrijdagavonden 18 en 25 augustus.

Iedere speler speelt totaal vier wedstrijden in een poule van vijf spelers. Deze poules deelt men zo veel mogelijk op speelsterkte in. De poulewinnaars, aangevuld met de beste als tweede geëindigde deelnemers in de verschillende poules, gaan door naar de finale. Deze vindt plaats op zondag 27 augustus. Deelname is mogelijk voor iedereen, lid of geen lid van een club, ook van buiten Castricum. Het maximum aantal deelnemers is zeventig.

De inschrijving sluit op 10 augustus of bij het bereiken van het maximum aantaldeelnemers. Kijk op www.bvcastricum.nl voor meer informatie. Inschrijven kan op woensdag- of vrijdagavond vanaf 19.00 uur of zaterdagmiddag vanaf 14.00 uur in het buurt- en biljartcentrum of vraag een inschrijfformulier aan bij Hans Molenaar (jnwmolenaar@gmail.com / 06 51784344). Het inschrijfgeld dient men te voldoen op de eerste speelmiddag of -avond.