Open dag in Centrum Oosterwal Alkmaar

Alkmaar – Centrum Oosterwal opent op zaterdag 13 april de deuren voor het publiek. U bent tussen 10.00 en 13.00 uur van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Noordwest Foreest Kliniek voert op deze locatie ingrepen uit van de specialismen chirurgie, orthopedie en plastische chirurgie. Op de open dag geeft Foreest Kliniek informatie over de behandelingen die zij uitvoeren. Het gaat hierbij onder meer om ingrepen aan galblaas, liesbreuk, knie, heup, hand/pols en borsten. De vakgroep anesthesie laat u zien hoe het eraan toegaat rondom zo’n operatie en vertelt bijvoorbeeld hoe een ruggenprik werkt. U kunt ook zelf leren hechten, infuus prikken of een kijkoperatie uitvoeren op een nepknie. Bij Centrum Oosterwal krijgt u informatie over huidkanker, zonbescherming en het zelf controleren van verdachte plekjes.

Daarnaast zijn er stands met informatie over spataderen en andere huidaandoeningen. In het centrum kunt u ook terecht voor cosmetische behandelingen. Deze worden uitgevoerd door Qyoutis. Daar kunt u live meekijken bij een CoolSculpting-behandeling of een persoonlijke huidanalyse laten maken met de huidscan. Tevens kunt u meer informatie krijgen over plastisch chirurgische ingrepen, over botox, fillers en de huidverjongende behandeling Forever Young BBL. Kortom, veel te doen en een unieke gelegenheid om eens een kijkje achter de schermen te nemen aan de Comeniusstraat 3 in Alkmaar. Kijk voor meer informatie op www.centrum-oosterwal.nl of www.foreestkliniek.nl. (Foto: Olaf van Halem)