Open dag bij Dierenambulance Kennemerland

Heemskerk – Op zondag 10 september organiseert Dierenambulance Kennemerland haar jaarlijkse open dag. Op deze dag is iedereen, die eens wat meer wil weten over het reilen en zeilen bij de dierenambulance, welkom aan de Kleine Houtweg 35. De medewerkers staan vanaf 12.00 uur klaar om u een rondleiding te geven.

Dit jaar is de open dag extra speciaal, omdat men net een nieuw gebouw in gebruik heeft genomen. U kunt een kijkje nemen in het leslokaal, de loods en de verzorgingsruimtes, maar ook in de nieuwe afscheidskamer. De ambulance staat ook open voor publiek. Er zijn op de open dag natuurlijk ook dieren te zien zoals papegaaien, zebravinken, konijnen, katten, bijen, reptielen en een heuse vogelspin. Ook kunnen de kleine bezoekertjes een ritje op een pony maken.

Diverse organisaties en instellingen, waarmee Dierenambulance Kennemerland samenwerkt, geven op deze dag informatie. Zo is er een imker aanwezig, een konijnenadviesbureau, dierenkliniek Castricum en Kitten&Co. Kortom teveel om op te noemen. Voor de kinderen is er behalve ponyrijden ook een springkussen. Zij kunnen zich laten schminken als een leeuw of op de foto gaan met Bella en Bink, de mascottes van de Dierenambulance. Voor de kinderen is er bovendien een gratis ijsje of limonade. Voor de volwassenen is er een kopje koffie of thee en is er allerlei lekkers te koop. De open dag duurt tot 16.00 uur.

Meer weten? Kijk op www.dierenambulancekennemerland.nl of bel: 0251 215454.