Open dag Berg en Bal: van padelclinics tot lasergamen

Castricum – Kennismaken met padel? De klimwand proberen? Of liever een rondleiding door de personal gym? Op zaterdag 3 juni opent Berg en Bal haar deuren voor publiek. Naast verschillende gratis clinics is er ook voor kinderen genoeg te doen.

De festiviteiten beginnen om 13.00 uur met de padelclinics. Een ervaren instructeur staat klaar om geïnteresseerden de basisbeginselen van deze racketsport bij te brengen. Ontdek de snelheid, de precisie en het plezier van padel op de baan. Het maakt niet uit of je een ervaren speler bent of voor het eerst een racket vasthoudt, iedereen kan meedoen. Meld je vooraf aan om zeker te zijn van een plekje: info@perfect-padel.nl.

Naast padel heeft Berg en Bal een klimmuur waar je vanaf 15.00 uur je klimvaardigheden kunt testen. Durf jij de uitdaging aan te gaan en naar de top te klimmen? Een lange broek is gewenst voor de klimwand clinic. De kinderen kunnen zich uitleven op het springkussen of meedoen met een spannend potje lasergamen. Ook is er de mogelijkheid om geschminkt te worden.

Veel vernieuwingen

Manager Simon Weel: ,,Op deze open dag kan het publiek zien wat we allemaal aanbieden bij Berg en Bal. Er is al een hoop vernieuwd: naast het buitenterras hebben we vier splinternieuwe padelbanen. Ook de fitnessruimte is vernieuwd en het klimmaterieel hebben we vervangen. We kijken ernaar uit met de nieuwe, frisse look en feel aan onze bezoekers te laten zien. Het lasergamen blijft na de open dag trouwens mogelijk bij Berg en Bal.’’

Na de sportieve festiviteiten sluit het sportpark af met een feestavond. ,,Om 17.00 uur gaat de barbecue aan. Tegen betaling kunnen bezoekers genieten van een sateetje of hamburger.’’ De feestavond duurt tot 23.00 uur. Entree is gratis. Meedoen aan een van de clinics? Zorg voor sportieve kleding. Adres: De Bloemen 69 in Castricum.

Op de foto, van links naar rechts:
Tim Dekker, Henny de Vries, Marleen van Eijk en Simon Weel. (Foto: aangeleverd)