Ook een keertje op de markt staan?

Castricum – In het kader van het programma ‘Versterking Winkel- en Verblijfsgebieden’ is een opdracht gegeven aan reclamebureau Reclame aan de Kust om een plan te maken voor promotie van de Castricumse vrijdagmarkt. Het doel is om meer bezoekers te trekken, de inwoners van Castricum, Limmen, Akersloot, Heiloo en Uitgeest bekender te maken met de Castricumse markt. Daar horen ook dagjesmensen en toeristische bezoekers bij.

Door Aart Tóth

Ook de verbinding tussen de ambulante handel en de regulaire detailhandel en horeca gaat door de promotiecampagne meer uitstraling krijgen, hetgeen de aantrekkelijkheid van het dorpshart zal vergroten. De boodschap daarbij is, dat De Castricumse markt de leukste buitenwinkel in het Dorpshart Castricum is. Het is gezellig en je komt altijd wel een bekende tegen voor een praatje. Maak er een uitje van. Tot vrijdag!

Wat te denken om zelf als ondernemer op de markt te staan en jouw spullen of artikelen aan de man te brengen? Er zijn speciale plekken ingericht om als gast-standhouder een wisselkraam te huren. Dat kan voor de basis dagprijs van 25 euro. Mocht je die uitdaging willen proberen, dan mail je naar Marktmeester Bart Lengers (bartlengers@debuch.nl) en je kraam wordt gereserveerd om jouw uitdaging aan te gaan. (Foto: Aart Tóth)