Ontdek schildertechnieken bij Perspectief

Bakkum – Iedereen die wil leren schilderen of zijn schildervaardigheden wil verbeteren, kan vanaf zaterdag 13 november terecht bij Perspectief aan de Van Oldenbarneveldtweg 37. Gedurende zes zaterdagmiddagen van 13.30 tot 16.00 uur probeert kunstenares/docente Afke Spaargaren aan de hand van voorbeelden uit de kunstgeschiedenis samen met de cursisten nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

De deelnemers werken met onder meer acryl- en aquarelverf. Naast kwasten en paletmessen werkt Afke ook met creditcards om tot een verrassend eindresultaat te komen. Deze basiscursus is een vervolg op de basiscursus tekenen, maar kun je ook los van de vorige cursus volgen. De cursus is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Iedere cursist krijgt dan ook persoonlijke begeleiding. De kosten van deze cursus bedragen 75 euro voor leden en 100 euro voor niet-leden. Dit cursusgeld wordt in mindering gebracht op de contributie als men besluit lid van Perspectief te worden. De materiaalkosten bedragen 17,50 euro.

Meer informatie en/of aanmelden via www.perspectiefcastricum.nl of per e-mail (activiteitenperspectief@gmail.com). (Foto: aangeleverd)