Online boekentips en leeskring

Castricum – Bibliotheek Kennemerwaard organiseert deze maand drie bijeenkomsten om online over boeken te praten. Heb je net een prachtig boek gelezen en wil je dat graag delen of weet je juist even niet meer wat je moet lezen en wil je tips? Doe dan mee met het online boekentips-koffie-uurtje. Ben je gek van de Zeven Zussen serie van Lucinda Riley? Meld je dan aan voor de online leeskring om te praten met andere fans van deze serie.

De online bijeenkomsten lopen via het gebruiksvriendelijke platform Jitsi. Via de agenda op www.bknw.nl/agenda kunnen belangstellenden zich aanmelden. Om iedereen de gelegenheid te geven om mee te praten, werkt men met kleine groepen van maximaal acht personen. De koffie-uurtjes voor het uitwisselen van boekentips vinden plaats op op woensdag 21 april en donderdag 29 april van 10.30 tot 11.30 uur.

Zeven zussen

De boeken uit de Zeven Zussen-reeks van Lucinda Riley zijn zonder enige twijfel de meest gelezen boeken van de afgelopen twee jaar. Inmiddels zijn er zes delen verschenen in de populaire serie, waarvan het laatste, ‘De zevende zus’, in mei 2021 uit zal komen. Wil je naar hartenlust praten over je favoriete boekenserie met andere fans? Tref hier medelezers die net zo enthousiast zijn over deze boeken. En … wie denk jij dat de zevende zus kan zijn? Het maakt niet uit hoeveel boeken je van deze reeks hebt gelezen om mee te kunnen praten. Meld je aan voor de online bijeenkomst op donderdag 22 april om 10.30 uur.

Aanmelden

Zin om mee te praten? Meld je op www.bknw.nl/agenda aan voor deelname. Na je online aanmelding krijg je een link per e-mail toegestuurd. Deze kun je gebruiken op je telefoon, tablet of computer op het tijdstip dat de boekenclub begint. Op de telefoon of tablet moet je nog wel even de ‘Jitsi Meet’ app downloaden en op de computer heb je Google Chrome nodig. Eventueel is het mogelijk om vooraf een testgesprek te voeren. (Foto: aangeleverd)