Ongelukken, inbraak en onthoofde hanen

Woensdag omstreeks 9.00 uur heeft er een verkeersongeval plaats gevonden op De Bloemen. Een bromfietser zag door de laagstaande zon een fietser die vanaf de Gerbrandsven kwam over het hoofd. Beide partijen kwamen ten val en zijn door ambulancepersoneel nagekeken. De fietser is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.

In de nacht van vrijdag op zaterdag meldde een getuige dat er op de Jan Hobergstraat een raam van een woning werd ingegooid. De politie die snel ter plaatse kwam kon de gooiers staandehouden. Het bleek om de bewoners te gaan, die niet in hun woning konden komen en daarom maar de ruit van de voordeur hebben ingegooid.

Tussen donderdagochtend en zaterdagmiddag is in een woning aan de Aafke van Hulststraat ingebroken. De bewoners waren afwezig. In eerste instantie lijkt er niets weg.

Op de Sluisweg in Akersloot zijn maandag 12 februari tussen 10.45 uur en 12.00 uur twee hanen onthoofd. De twee hanen lagen nog op het terrein maar de koppen waren verdwenen. Het is onbekend hoe dit heeft plaatsgevonden.

Dinsdag 13 februari om 8.20 uur vond er een kop/staart aanrijding met drie voertuigen plaats op de Rijksweg te Limmen.