Noord-Hollands Wintercircus in nieuwe jas

Heerhugowaard – Met dank aan Alex Sijm voor dit prachtige kerstcircus in de afgelopen jaren, wordt het Noord-Hollands Wintercircus voortgezet op het Strand van Luna in Heerhugowaard. Het juweeltje van een circus in inmiddels een groeidiamant geworden, met een dubbel zo lange speeltijd in de hele kerstvakantie en ook een dubbel zo hoge en grote tent.

Nog even knus en toch net iets heel anders, dat kunnen de vaste fans van het Noord-Hollands Wintercircus verwachten. Dankzij de hoogte zijn er ook spectaculaire acts te zien zoals het Rad des Doods en de Motorglobe, de snelle aerial straps act van Leonardo di Blasio. Kom even tot rust bij jongleerkunstenaar Ernani Sibilla, nee, geen 9 of 11 ballen, maar met 1 kan hij al hele mooie dingen om te beginnen. Lach je helemaal suf bij de act van Alex de Brandweerman, die natuurlijk een brandje moet blussen. Vertrouwd voor het publiek is huisclown Frenky (foto).

Veres Illusions presenteert razendsnelle illusies en laat mooie dames verdwijnen. Jenny Angelo presenteert een beroemde papegaaienact, het geheel wordt gepresenteerd door de creatieve en hilarische duizendpoot en Noord-Hollander Martijn Martell. De regie is als vanouds in handen van Tony Wilson. Naast het prachtige circusprogramma is er ook een fantastische kinderboerderij en food en fun, sfeer en beleving. Kom naar het Noord-Hollands Wintercircus van 25 december tot en met 9 januari. De speeltijden zijn op http://noordhollandswintercircus.nl te vinden. (Foto: aangeleverd)