Nog enkele plaatsen beschikbaar bij EHBO-cursus

Castricum – EHBO-vereniging Castricum start op dinsdagavond 13 september met de cursus voor het EHBO-diploma. Twaalf klassikale avondlessen in Geesterhage worden afgesloten met een examen op 13 december. Voor deze cursus zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Een ongeval, iemand die op straat onwel wordt, een ongelukje in huis of bij het sporten; het gebeurt dagelijks. Weet u dan wat u kunt doen? Het verlenen van eerste hulp kan levensreddend zijn! Er is ook een cursus op basis van e-learning. Deelnemers nemen thuis online de theorie door in circa acht à tien studie-uren. Daarna volgen vijf praktijklessen vanaf zaterdag 14 januari 2023 (09.00 tot 12.00 uur). Het examen is op 18 februari 2023.

Kosten en examengarantie

De kosten bedragen 165 euro. Afhankelijk van de keuze voor klassikaal of via e-learning is dit inclusief een lesboek met werkboek of een e-learning met naslagboekje, plus oefenverband en examenkosten. Veel zorgverzekeraars vergoeden (deels) de cursus. U kunt dit navragen bij uw verzekeraar. Indien de cursus van overheidswege wordt stopgezet, kunt u op latere datum de cursus zonder extra kosten afmaken en examen doen.

Aanmelden

Kijk op www.ehbocastricum.nl of neem contact op met de secretaris (0251 651060 / secretaris@ehbocastricum.nl).