Nieuwe website voor honderd jaar Vitesse ’22

Castricum – Volgend jaar bestaat RKSV Vitesse ’22 honderd jaar. Dat zal het komende jaar niet ongemerkt voorbij gaan. Ondanks de huidige COVID-19-maatregelen zal op gepaste wijze worden stilgestaan bij dit heugelijke feit.

Om alle leden, oud-leden en geïnteresseerden goed te kunnen informeren omtrent dit jubileum heeft Vitesse ’22 een speciale website gelanceerd. Het mooie van het ontstaan van deze website is dat deze is gemaakt door Klaas Schuijt, huidig speler van het derde elftal van Vitesse ’22. Met zijn bedrijf Blauwe Monsters heeft Vitesse ’22 nu een website om trots op te zijn!

Op de website is informatie te vinden over het programma van alle festiviteiten. Zo wordt de reünie, die op 7 mei 2022 zal worden georganiseerd, speciaal uitgelicht. Dit moet één van de hoogtepunten van het jaar gaan worden. Informatie met betrekking tot sponsors en sponsoring is ook voor geïnteresseerden zichtbaar. Van de hoofdsponsors heeft men tevens een banner op de site geplaatst.

Aan deze website zijn tevens meerdere kanalen op sociale media verbonden, zodat voor degenen die dat willen, de laatste nieuwtjes en informatie à la minute gecommuniceerd worden. Op deze kanalen zullen verder ook verslagen en impressies van activiteiten worden getoond.

De organisatie van het honderdjarig bestaan verwacht dat deze nieuwe communicatiemiddelen als een spin in het web zullen gaan fungeren. Zo zal voor de diverse evenementen ook de hulp van (oud)leden worden gevraagd.

Deze speciale jubileumwebsite zal naast de reguliere website van Vitesse ’22 draaien. Voor zaken met betrekking tot trainingen en hopelijk straks ook weer wedstrijden en openingstijden van de kantine kan de huidige Vitesse ’22 website nog steeds worden geraadpleegd. Nieuwsgierig geworden? Iedereen kan de website zelf via www.100jaarvitesse22.nl bekijken.