Nieuwe reeks ‘Dans vanuit je hart’ start op 21 september

Castricum – De wekelijkse danslessen onder de noemer ‘Dans vanuit je hart’ starten op 21 september in sportcentrum De Bloemen. Gepassioneerd geeft Margreet Rodenburg haar danslessen. Het zijn geen reguliere lessen waarbij je pasjes uit je hoofd leert. Je laat je bewegen door de muziek en de opbouw in de lessen. Je opent je hart.

Margreet geeft onder meer danslessen aan kinderen van 4 tot en met 8 jaar. Bij de jongste kinderen (2 tot en met 5 jaar) dansen de (groot)ouders mee! Inmiddels zijn de doelgroepen uitgebreid. Bij de ‘Mama- en babydans’ dragen moeders hun kindjes voor op de buik in een draagzak/-doek en bewegen ze samen al wiegend en koesterend maar ook met een vitale flow door de hele danszaal.

Ook voor volwassenen is er een wekelijkse dansles. Op vrijdag 15 september is er voor volwassenen een gratis kennismakingsles. Op zondag 17 september kunnen kinderen van 2 tot en met 8 jaar samen met een ouder/verzorger gratis meedansen. Aanmelden voor deze proeflessen: www.noordhollandactief.nl (kies gemeente Castricum, activiteit Zomerboost).

Wil je zeker zijn van een plekje voor de dansreeksen, geef je dan snel op bij Margreet (rozequarts@hotmail.com). Kijk op www.margreetrodenburg.nl/dans voor meer informatie.

Op de foto:
Margreet Rodenburg tijdens een dansles voor kinderen. (Foto: aangeleverd)