Nieuwe praktijk in Castricum: Helende Halte

Castricum – Helende Halte, Cranio Therapeuten, is de naam van een nieuw gevestigde praktijk aan de Stetweg 43a. Het is de nieuwe praktijk van Ralph Schmidt en Sandra Klous, allebei Cranio Sacraaltherapeut met een fysiotherapie-achtergrond. Ralph, al achttien jaar actief met Cranio, werkte al in een andere ruimte op dit adres en Sandra had een praktijk aan de Castricummer Werf. Vanuit twee mooie behandelruimten bundelen zij nu hun krachten en ervaring.

Sandra heeft veel affiniteit met mondbehandelingen met aanverwante trauma’s en klachten rond de zwangerschapsperiode. Ralph ziet veel mensen met een burn-out en mensen die uit balans zijn en daardoor allerlei lichamelijke klachten hebben die maar niet overgaan. Hij maakt hierbij gebruik van de Upledger Cranio en de Biodynamische Cranio.

Op 25 maart van 14.00 tot 16.00 uur staan de deuren van de praktijk open en zal voor belangstellenden het een en ander over deze mooie behandelwijze uitgelegd worden. U bent dus bij deze uitgenodigd! (Foto: Shot by M.)