Nieuwe Midgetgolf Heemskerk zoekt vaste vrijwilligers

Heemskerk – Het onlangs heropende Midgetgolfpark Heemskerk aan de Vrijburglaan zoekt extra (vaste) vrijwilligers. Zij gaan bijdragen aan de ontwikkeling van het midgetgolfpark en cliënten van de dagbesteding van de SIG, die beheer en onderhoud van het park uitvoeren, begeleiden bij hun werkzaamheden.

Stichting ADV, eigenaar van de midgetgolfbaan in Heemskerk, en de SIG, organisatie voor ondersteuning van mensen met een beperking, hebben elkaar gevonden in een nieuwe toekomst voor het Midgetgolfpark Heemskerk, als attractie voor inwoners van Heemskerk en omgeving én nieuw en uitdagend dagbestedingsproject voor cliënten van de SIG. De vaste vrijwilligers gaan een sleutelrol vervullen in de toekomst van het midgetgolfpark. Extra aantrekkelijk, voor een gecombineerd uitje bijvoorbeeld, is de op een steenworp afstand van het midgetgolfpark gelegen Kinderboerderij Dierendorp, die ook door cliënten van de dagbesteding van de SIG wordt  beheerd.

Belangstelling voor (vast) vrijwilligerswerk bij het Midgetgolfpark Heemskerk? Stuur een mail naar vrijwillligers@sig.nu of bel 0251-23 20 76 // 06-23 60 17 39. (Foto: SIG)