Nieuwe editie ‘Kids in Concert’ in voorbereiding

Castricum – De voorbereidingen voor ‘Kids in Concert’ op zaterdag 24 juni zijn in volle gang. Naast scholen uit Castricum nemen ook scholen uit Uitgeest en Heiloo deel. Er wordt inmiddels volop gerepeteerd. De organisatoren verwachten het bezoekersaantal van vorig jaar minimaal te kunnen evenaren. Toen kwamen zo’n duizend mensen naar de optredens kijken.

Sporthal De Bloemen zal wederom worden omgetoverd tot een geweldig theater. Nienke van der Berg verzorgt de presentatie en draagt zelf ook vocaal haar steentje bij. Het koor van ongeveer vierhonderd kinderen zal begeleid worden door de professionele band van Shenk Entertainment en dansers van clubMariz, allemaal onder vakkundige leiding van dirigent Rolien van Eikelenboom. De toegangsprijs voor dit muzikale spektakel blijft ongewijzigd: 12 euro per persoon.

In tegenstelling tot vorig jaar is op 24 juni slechts één voorstelling om 19.00 uur. Dit om de kinderen niet te veel te belasten met repetities, try-out en twee voorstellingen. Het hoofdoel van dit festijn is Stichting Cystic Fibrosis, die zich inzet voor onderzoek naar het juiste medicijn voor kinderen met de taaislijmziekte. Voorlopig is noteren in de agenda genoeg. Bezoek regelmatig de website www.kidsinconcert.nl voor het laatste nieuws. De kaartverkoop start waarschijnlijk begin mei. (Foto: aangeleverd)