Nieuw webportaal ‘SamenleveninUitgeest’

Een website waar u informatie kunt vinden over alles op sociaal gebied: of het nu gaat om tips over zorg, maaltijdverzorging, consultatiebureau, inburgering, informatie over vrijwilligerswerk, verslavingszorg, gezond blijven voor ouderen, of de contactgegevens van een therapeut in de buurt. U vindt het sinds deze week op www.samenleveninuitgeest.nl, of op onze website via een druk op de knop ‘SamenleveninUitgeest’.

Ruim aanbod
Het webportaal is gevuld door organisaties die actief zijn op het brede gebied van welzijn en die u van dienst kunnen zijn. De regio waarbinnen u kunt zoeken, kunt u desgewenst breder instellen dan de grenzen van de gemeente. Zo krijgt u een ruimer aanbod te zien; dat reikt tot Bergen, Castricum en Heiloo. Daarvoor is bewust gekozen.

Geen internet?
Inwoners die geen gebruik (kunnen) maken van internet en daarbij ook geen hulp hebben van familie, buren of vrienden, kunnen contact opnemen met het Sociaal Team, tel. 0251 – 361145.

Wilt u uw organisatie vermelden?

Heeft u een bedrijf of organisatie die inwoners ook kan helpen of ondersteunen en staat u nog niet vermeld in het webportaal? U kunt uw organisatie zelf aanmelden, via het digitale formulier in het webportaal. U kunt dan ook uw eigen informatie online bijhouden.

Foto: Wethouder Tromp (midden) verrichtte de opening van het nieuwe webportaal maandag 15 januari 2018 in Alkmaar samen met collega-wethouders van Bergen, Castricum en Heiloo en vertegenwoordigers van organisaties die een spilfunctie hadden in de opzet (onder meer Stichting Welzijn, Adviesraad Sociaal Domein, mantelzorgorganisaties en jongerenwerkers).