Nieuw kinderdagverblijf Forte Kinderopvang

Castricum – Forte Kinderopvang start een nieuw kinderdagverblijf aan de Dorpsstraat. Deze nieuwe opvang voor 0-4-jarige kinderen wordt gevestigd in het voormalige pand van ABN-AMRO. Na een grondige verbouwing van dit pand hoopt Forte na de zomer de deuren van het nieuwe kinderdagverblijf te openen.

De afgelopen jaren is de vraag naar kinderopvang in Castricum hard gestegen. Steeds meer ouders zoeken naar kinderopvang om hun werk en de zorg voor hun kinderen te kunnen combineren. Stichting Forte Kinderopvang was al enkele jaren op zoek naar geschikte panden in Castricum om ouders op de steeds langer wordende wachtlijst te kunnen helpen. Ook zijn er wijzigingen op een andere Forte-locatie, waardoor een nieuwe locatie nodig is. De tuin van het pand aan de Dorpsstraat wordt aangepast om de kinderen een heerlijke natuurlijke buitenruimte te kunnen bieden.

Het kinderdagverblijf krijgt de naam Het Strandhuis mee. Met deze naam wordt niet alleen naar het fijne strand van Castricum verwezen, maar is er ook een directe aansluiting met de al bestaande Forte kinderdagverblijven De Vuurtoren en Het Zandkasteel. Het nieuwe kinderdagverblijf wordt ingericht met vier groepen, met zowel horizontale groepen (kinderen van dezelfde leeftijd) als verticale groepen (kinderen 0-4 jaar). Er is nog plaats! Wilt u meer informatie? Kijk dan op www.fortekinderopvang.nl of bel 0251 658058. (Afbeelding: Rotteveel bouwmanagement en vastgoedadvies)