Nieuw in Castricum: Lindgren Interieur en Keramiek

Castricum – Twee weken geleden hebben Wayne en Mischa de deuren geopend van hun winkel Lindgren Interieur en Keramiek aan de Burgemeester Mooijstraat 32a. Lindgren is ontstaan uit de wens om een winkel te openen waar je lekker kunt rondneuzen, waar de producten een duurzaam karakter hebben en waar je alles kunt vinden voor zowel keuken als inrichting van het huis.

De producten komen voornamelijk uit Scandinavië en Zuid-Europa, maar ook van dichter bij huis; uit Utrecht en Alkmaar. Bij Lindgren vind je keukentextiel, serviesgoed, kaarsen, dekens, meubels, lampen en kook- en interieurboeken. En natuurlijk een flinke dosis keramiek!

Mischa: ,,Zo’n twintig jaar geleden ben ik, gelokt door de oneindige lucht, de prachtige bergen en de diepblauwe oceanen, naar Nieuw-Zeeland gereisd om daar vervolgens als een blok te vallen voor mijn huisbaas Wayne. Van huisbaas naar husband en inmiddels drie kinderen verder, hebben we drie jaar geleden besloten om Nieuw-Zeeland voor onbepaalde tijd in te ruilen voor Europa, om zo dichter bij familie te zijn en de verschillende culturen op te snuiven. We hebben ons gesetteld in Castricum, lekker dicht bij het strand en Amsterdam en onze kinderen gaan hier met veel plezier naar school en clubs. We hebben nu twee geweldige ’thuizen’ en gaan nog regelmatig terug naar Nieuw-Zeeland. En inmiddels dus onze eigen winkel. Een droom die is uitgekomen en we graag met jullie delen. Dus loop eens binnen en kijk rustig rond. Grote kans dat je iets moois vindt voor jezelf of iemand anders.’’ (Foto: aangeleverd)