Nieuw in Castricum: Fero Beauty

Castricum – In het pand van Stomerij Geesterduin heeft Fero Beauty zich gevestigd. Deze schoonheidssalon wordt gerund door Ferozan Naderi en biedt een breed scala aan behandelingen voor zowel dames als heren. De stomerijdienst is overigens niet verdwenen, maar wordt gewoon voortgezet.

Eigenaresse Ferozan en haar broer Reza runnen op deze locatie al geruime tijd Stomerij Geesterduin. De locatie dient echter feitelijk alleen als depot voor het inleveren en weer ophalen van kleding, want het eigenlijke stoomwerk vindt allemaal elders plaats. Inmiddels is het ruime winkelpand uitgebreid met een complete beautysalon met specialisatie in gezichtsbehandelingen voor mensen met huidaandoeningen zoals acne of pigmentatie. Ferozan behaalde vakdiploma’s in zowel Engeland als Nederland en heeft inmiddels tien jaar ervaring.

Ze is expert in het verzorgen van behandelingen die huidveroudering tegengaan, zoals het wegwerken van fijne lijntjes rond de ogen of lippen en het diep reinigen van de huid. Ze maakt daarbij gebruik van topkwaliteit producten met wetenschappelijk bewezen resultaten, die ze ook verkoopt voor thuisgebruik. Tevens harsen en threading (ontharing met een touwtje, beter voor de gevoelige huid!), wimper-extensions en het aanbrengen van dag- en avondmake-up. Kijk op www.instagram.com/ferobeautysalon of bel 06 15372222 voor meer informatie. (Foto: aangeleverd)