Nieuw hockeyveld MHCC officieel geopend door wethouder Roel Beems

Castricum – In de stromende regen heeft wethouder Roel Beems (sport en recreatie) zondag 20 november het nieuw aangelegde waterveld van Mixed Hockey Club Castricum (MHCC) geopend. Hij deed dit samen met jeugdleden en MHCC-voorzitter (a.i.) Simon Kornblum. ,,We zijn ontzettend blij met dit nieuwe waterveld: hier kan onze hockeyclub weer jaren mee vooruit’’, aldus Kornblum.

Het toegestroomde publiek was tijdens de opening gehuld in dikke winterjassen en hield de paraplu’s stevig in de hand, want de regen kwam met bakken uit de hemel. Deze winterse weersomstandigheden zorgden ervoor dat de geplande openingsspelletjes voor de aanwezige kinderen helaas in het water vielen. Gelukkig wachtte na het officiële openingsmoment, waarbij wethouder Beems het lintje doorknipte, een warm clubhuis.

Nieuw veld helpt MHCC vooruit

In het clubhuis vertelde Simon Kornblum kort hoe het nieuwe veld precies tot stand is gekomen. Ook maakte hij van de gelegenheid gebruik om alle betrokkenen, waaronder de gemeente en de vele vrijwilligers, te bedanken voor hun bijdrage aan de realisatie van het nieuwe waterveld. ,,Heel veel mensen hebben zich ingezet om dit nieuwe veld te kunnen realiseren. We zijn hier als club natuurlijk ontzettend dankbaar voor en trots op.’’ Naast het nieuwe waterveld is er ook een klein inspeelveld aangelegd voor de vele kinderen die MHCC bezoeken. Kinderen kunnen hier hun nieuwe trucjes oefenen of een mini-wedstrijdje doen en proberen te scoren in een van de twee doeltjes.

Hockey voor iedereen

Bij MHCC kan iedereen vanaf 4 jaar tot en met 65+ komen hockeyen. Interesse? Kijk op www.mhcc.nl of mail naar info@mhcc.nl voor meer informatie.

Op de foto:
Wethouder Roel Beems (links) en MHCC-voorzitter (a.i) Simon Kornblum (rechts). (Foto: MHCC)