Nieuw cultureel evenement: Come Together

Castricum – Op zaterdag 6 april presenteert Welzijn Castricum een nieuw cultureel evenement met een cocktail van live muziek, dj’s, kunst en culinair: Come Together! In de voorzaal van gebouw De Landbouw aan de Dorpstraat 30 zijn die avond een lounge, een food bar en een art shop. Op het podium in de achterzaal spelen onder meer de band ‘De Autoriteit’ en het dj-duo ‘Vier Diep’.

‘De Autoriteit’ is misschien wel de gezelligste hiphop-act van de lage landen, die vooral opvalt door de geniale Nederlandstalige teksten van frontman Danny Dio. Verwacht wordt een gevoelige ballade over wildplassen, snoeiharde gangster-rap over muggen en een saga over een man wiens leven een hel wordt na een potje straatvoetbal. Drummer Jair woont in Castricum, bassist Snybone is er geboren en gitarist Martijn ging er naar school. Het dynamische dj-duo ‘Vier Diep’, bestaande uit de getalenteerde Sjoerd en Senne, staat klaar om de dansers te laten swingen met hun unieke mix van 80s en 90s muziek. Geïnspireerd door een diepe passie voor muziek en gedreven door het verlangen om mensen met elkaar te verbinden door middel van geluid, belooft ‘Vier Diep’ een avond vol energie, nostalgie en onvergetelijke momenten. Kijk op www.welzijncastricum.nl voor meer informatie.

Op de foto:
‘De Autoriteit’ met Danny Dio (zang), Snybone (basgitaar), Martijn (gitaar), Jair (cajon/drums) en Martin (toetsen). (Foto: aangeleverd)