Nieuw concept autobedrijf op Nieuwe Laan Oost in Limmen

Limmen – Vandaag opent Autobedrijf Levering & Van Leeuwen zijn garage in de voormalige bouwmarkt Fixet. Koen van Leeuwen en Jeroen Levering starten hun nieuwe, hypermoderne mobiliteitscentrum op het bedrijventerrein Nieuwelaan Oost. Het kenmerk van dit allround autobedrijf is de laagdrempelige walk in-formule. De ervaren garagisten Jeroen en Koen weten uit ervaring wat de klant wil: een betrouwbare partner voor de auto en/of bedrijfswagen met full service, topkwaliteit én voor een eerlijke prijs.

De twee zwagers zijn er klaar voor. Na jaren te hebben gewerkt voor anderen in de regio zijn ze toe aan hun eigen onderneming. En ze weten wat ze willen: met z’n tweeën goed benaderbaar en servicegericht klaar staan voor hun klanten. Beiden zijn bekende namen en gezichten in de omgeving van Limmen en daarbuiten. Koen is de specialist en vakman op het gebied van alles met een brandstof- en elektrische motor. Zwager Jeroen kent de gehele autobranche van binnenuit als bedrijfsmanager en verkoper. Samen hebben ze een prachtig pand gevonden in het nieuw ontwikkelde verzamelgebouw, dicht aan de Rijksweg, vijf minuten vanaf de A9 en centraal gelegen in de groeiregio Limmen, Castricum, Heiloo en Alkmaar.

Een autobedrijf in tijden van verandering

Autobedrijf Levering & Van Leeuwen is een duurzame onderneming. Jeroen en Koen hebben de ervaring om dit ook werkelijk te realiseren met oog voor het milieu en met gebruik van de nieuwste technieken en materialen. Beide ondernemers weten dat het Nederlandse autopark gemiddeld steeds ouder wordt, inmiddels koploper van Europa, en dat wij steeds zuiniger omgaan met ons kostbare autobezit. Ook zien zij dat hun vertrouwde klantenschare meer en meer gebruikte vervoersmiddelen koopt als familie- of bedrijfswagen, caravantrekker, camper, hobby-oldtimer of als overgangsoplossing naar een elektrische toekomst. Steeds meer is de ‘straat’ de nieuwe showroom.

De klant kan bij Autobedrijf Levering & Van Leeuwen binnenlopen, overleggen en wordt met raad en daad bijgestaan. Of het nu onderhoud, reparatie, APK, in- of verkoop, winterbanden en opslag of lease betreft: het hoort er allemaal bij voor Koen en Jeroen. Ook voor schade, financiering, in- en ombouw of revisie kunt u hier terecht. Dat alles met de vertrouwde BOVAG-garantie en pech-onderweg-diensten.

Afspreken of binnenlopen

Graag nodigen Koen en Jeroen u uit om langs te komen of telefonisch contact op te nemen. Uiteraard kan dat ook via de website. U bent van harte welkom voor genoemde diensten en producten, maar aarzel niet om eens te komen kijken of kennis te maken. Een bezoek aan

Autobedrijf Levering & Van Leeuwen loont altijd. Het telefoonnummer is 072 2100213. Het bedrijf is gevestigd aan de Maatlat 9C op bedrijventerrein Nieuwe Laan Oost in Limmen. Website: www.leveringenvanleeuwen.nl. (Foto: aangeleverd)