Niestcar pakt uit op de Kampeer- & Caravan Jaarbeurs 2021

Heemskerk – Kamperen is booming: genieten in de natuur, van de gezonde buitenlucht. En of je dat lekker oldskool doet, met een tentje onder de bomen, of juist comfortabel en luxe, met de camper of caravan: tijdens de Kampeer- & Caravan Jaarbeurs ontdek je de nieuwste kampeertrends en kun je je uitgebreid laten informeren over de leukste én veiligste soort vakantie: kamperen! Subaru heeft meer dan 60 jaar avontuur, plezier en veiligheid in zijn DNA. Met de Outback, Forester en Subaru XV maakt het merk sterke en betrouwbare auto’s die ideaal zijn voor kamperen, buitenleven en caravans.

Autobedrijf Niestcar is samen met Subaru aanwezig tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2021. U kunt ze vinden in Hal 12 van woensdag 6 oktober t/m zondag 10 oktober. Bob Niesten en Ron Peggeman zijn uw gastheren namens het Heemskerkse autobedrijf. ,,We gaan flink uitpakken”, vertelt Bob Niesten. ,,We hebben een mooie beursaanbieding op zeer ruime voorraad aan Subaru Approved Used modellen”.

Zo staan er een aantal modellen op de beurs, maar voor de grootste voorraad aan Approved Used Subaru’s moet u toch echt in Heemskerk zijn. Subaru Experience Bezoekers kunnen ook deelnemen aan de Subaru Experience, u kunt onder meer het veiligheidssysteem EyeSight en All-Wheel Drive in combinatie met caravan proberen. Aanmelden of nieuwsgierig geworden? Ga langs in de showroom aan de Rijksstraatweg 21 te Heemskerk of neem contact op via verkoop@niestcar.nl of 0251 244666.