Netwerkbijeenkomst Kunst en Cultuur groot succes

Castricum – Op 8 juni vond in het Huis van Hilde een netwerkbijeenkomst plaats voor geïnteresseerden uit het kunst- en cultuurveld. De bijeenkomst was bedoeld om enkele nieuwe gezichten uit het werkveld een kans te geven zich voor te stellen.

De ongeveer veertig geïnteresseerden maakten kennis met de leden van het Cultuurplatform. Ook ontmoetten ze de nieuwe cultuurcoach Edgar Nijman (foto). Tevens was de hagelnieuwe wethouder maatschappelijk domein (waaronder kunst en cultuur) Valentijn Brouwer aanwezig. Museummanager Anouk Veldman vertelde over Huis van Hilde. Ook was er een presentatie van het kunstproject Dromen Delven, Dromen Dragen. Dit betreft een interactieve installatie die men op 24 juni opent in het ketelhuis op landgoed Duin en Bosch. Na afloop was er ruimte om kennis te maken met elkaar.

Het Cultuurplatform organiseert deze netwerkbijeenkomsten vier maal per jaar in samenwerking met de gemeente Castricum. Doel hiervan is om elkaar te leren kennen, op de hoogte te blijven van ontwikkelingen én mogelijkheden tot samenwerking te onderzoeken. De volgende bijeenkomst staat gepland op 10 september om 14.00 uur, waarbij de in 2015 zeer succesvolle culturele speeddate zal worden herhaald. Meer informatie en aanmelding kan bij cultuurcoach Edgar Nijman (edgar@decultuuronderneming.nl). (Foto: Paulien Zwikker)