Nachtelijke afsluiting Provincialeweg (N203) ook in nacht van woensdag op donderdag

Castricum – In de afgelopen nacht werd gewerkt aan de Provincialeweg (N203) tussen Castricum en Uitgeest. Aanvankelijk was gepland dat de werkzaamheden één nacht zouden duren. Wel was voor de zekerheid de nacht van woensdag op donderdag als reservenacht ingepland. Al snel bleek gisteren dat de klus niet in één nacht geklaard zou worden. Daarom is ook komende nacht geen doorgaand verkeer mogelijk op de N203 tussen Castricum en Uitgeest.

Werkzaamheden

Op het weggedeelte wordt een inhaalverbod voor alle gemotoriseerde voertuigen ingesteld.  Landbouwvoertuigen mogen dan niet meer worden ingehaald. Het hiervoor benodigde verkeersbesluit is deze week vastgesteld. De markering en bebording van de weg worden volgens het besluit aangepast. Verder wordt bij het Shell-tankstation in Uitgeest de middengeleider richting Castricum met vijftien meter verlengd. Op het fietspad wordt langs de randen een markering aangebracht. Aan het einde van dit jaar komt in de berm tussen het fietspad en de rijweg een haag. Meer informatie over deze planning volgt later. Voor die werkzaamheden wordt te zijner tijd een barrier op de rand van het asfalt gezet. Verkeer kan dan over de Provincialeweg (N203) blijven rijden.

Meer informatie

Met vragen kunnen weggebruikers en bewoners contact opnemen met het Servicepunt van de provincie via 0800 0200 600 (gratis) of via servicepunt@noord-holland.nl. Of volg de werkzaamheden via de regionale Facebookpagina Alkmaar en omstreken.

Bekijk hier de kaart met de omleidingsroute in groot formaat.