Musicalgroep The Cast maakt vliegende start na zomerstop

Castricum – Jawel, de eerste pepernoten zijn gesignaleerd! Dat betekent dat december in zicht komt en Kerst nadert. Ben jij al in de stemming? Musicalgroep The Cast is dat zeker, want dit jaar presenteren zij voor het eerst een kerstmusical.

Op 1 september 2022 om 12.00 uur start de kaartverkoop van het knotsgekke kerstfamiliefeest Elf de musical. Musicalgroep The Cast uit Castricum speelt dit jaar op 9 en 10 december deze sprankelende kerstshow op hun vertrouwde stek in het Kennemer Theater in Beverwijk. Kaarten zijn aan de theaterkassa en online te bestellen en kosten € 25,- per stuk. Kinderen tot 12 jaar betalen € 17,50 per kaart. Bij de prijs zijn het gebruik van de garderobe en het nuttigen van een pauzedrankje inbegrepen.

Het verhaal gaat over Buddy. Buddy is een kerst-elf, tenminste, dat denkt hij. Als hij erachter komt dat hij een mens is, stuurt de Kerstman Buddy naar New York om zijn vader te gaan zoeken. Hij waarschuwt Buddy wel, want zijn vader, zakenman Walter Hobbs, staat op de lijst van stoute mensen. Lukt het Buddy om in de ‘normale’ mensenwereld te leven en vindt hij zijn vader?

Heb je zin om je helemaal onder te dompelen in het kerstgevoel? Wacht dan niet langer en bestel op www.kennemertheater.nl je kaarten.

Nieuwgierig? Op zaterdag 3 september om 18.40 uur presenteert de groep een kleine selectie uit Elf – de musical op het Smaakmakersfestival in Castricum.

Op de foto:
Musicalgroep The Cast tijdens de repetitie van een eerdere productie. (Foto: aangeleverd)