Mozaïek van Judith Lang aan de muur

Castricum – Mozaïekkunstenares Judith Lang, onder andere bekend van de sofa op het Balatonfüredplein tussen de Torenstraat en de Ruiterweg, heeft weer een fraai kunstwerk afgeleverd. ,,Meestal komen de opdrachten van ondernemingen of scholen, maar dit keer werd ik gevraagd voor een particulier een mozaïek te maken. Ze bewonderen mijn werk en gaven mij alle vrijheid om een ontwerp te maken voor de buitenmuur van hun huis. Dat beschouw ik als een hele eer.” Allerlei soorten materialen verwerkt Judith tot creatieve kunstwerken; van glas en tegels tot schelpen en kiezelstenen aan toe. Zij geeft workshops, doet projecten op scholen, verzorgt verjaardagsfeestjes en maakt zelfs grafmonumenten. Haar passie voor mozaïekkunst ziet zij zelf een beetje als een gezonde verslaving. ,,Ik denk dat ik er nooit meer mee kan stoppen. Ik heb inmiddels veel kleursporen achter mij gelaten en ik ben nog lang niet klaar!” Meer informatie is te vinden op www.judeco.nl.