‘Moment’ met sterke eigen sound in Bakkum

Bakkum – Op 12, 13 en 14 mei en de vrijdagen tot 2 juni is de expositie ‘Moment’ van 13.00 tot 18.00 uur te beleven bij Atelier Marina & Sabrina aan de Van Oldenbarneveldweg 32. Met ‘moment’ of ‘nu’ of ‘in dit ogenblik’ diepen zij het thema ‘What if…’ verder uit. Wat als we in het moment leven? Niet gisteren of morgen maar nu. We kunnen het verleden niet veranderen en de toekomst niet voorspellen dus laten we dit moment koesteren!

De Polaroids van Sabrina hebben een prominente rol in deze expositie. De inspiratie voor deze groeiende serie ontstond vijf jaar geleden tijdens een live performance van Sabrina bij Open Atelier Marina & Sabrina. Polaroid no 4: L’incontro is onderdeel van de expositie ‘Moment’. Met intense, kwetsbare en oprechte blik zoekt dit portret oogcontact met toevallige of bewuste bezoekers.

Polaroid no 4: L’incontro. (Foto: Sabrina Tacci)

Live muziek

Hier dan toch een voorspelling, want ‘genieten van het nu’ gaat zondag 14 mei zéker lukken! Marina en Sabrina voelen zich super vereerd dat singer-songwriter Mauricio Leijser (foto boven) live bij hen komt optreden. Mauricio is een unieke muzikant met een sterke eigen sound. Hij is van Braziliaanse komaf en leerde zichzelf al jong zingen, gitaar en piano spelen. Vanaf zijn twintigste richt hij zich naast het live performen op het produceren en opnemen van zijn muziek. Zo krijgen zijn nummers de ‘body’ die ze volgens Mauricio nodig hebben.

Hij laat zijn liefde voor hiphop en R&B duidelijk in zijn nummers naar voren komen en geeft alles wat hij meemaakt, van mooi tot schokkend, bloot in zijn teksten. Muziek is wat hem door het leven trekt en zoals hij zelf zegt: muziek is niet iets wat je hoort… maar iets wat je voelt. Op 14 mei speelt Mauricio Leijser twee sets die starten om 15.30 en 16.30 uur. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom! Een vrijwillige bijdrage voor de muzikant wordt zeer gewaardeerd.