Mixed emotions op zondag bij Meervogels’31

Akersloot – Tja, de topper van ons tweede tegen de Rijp werd overschaduwd door blessures en corona en dat leverde ons helaas een 1-3 nederlaag op. Absoluut niet nodig, maar ik heb de indruk dat de weg naar het kampioenschap in de reserve 1e klasse een lange is, dus er is nog van alles mogelijk.

Door Nico Adrichem

Het eerste speelde een eigenlijk verplicht nummer tegen laagvlieger KSV onder leiding van de Limmer arbiter Thijs Groot. Binnen drie minuten was de stand 2-0 en de strijd gestreden. Als Meervogels scherper had geweest in de laatste fase, had 10-0 met rust zeker mogelijk geweest. Het bleef nu bij 4-0. Meervogels speelde goed tot de laatste twintig meter, maar vergat teveel de trekker over te halen.

Na rust hetzelfde spelbeeld: topschutter Tom Adrichem al gewisseld en de wissels mochten proeven. De dubbele cijfers werden niet behaald, maar toch een paar hoogtepunten: de invalbeurt van de 16-jarige Juup van Diepen werd ingekleurd met een 8-0-treffer en de 17-jarige Mels Verduijn maakte zijn debuut met zijn twee broers Jens en Kaj. Dat Meervogels vergat de dubbele cijfers te behalen was slordig, maar we hopen dat de goals zijn opgespaard voor de belangrijke ontmoeting met Saenden aanstaande zondag. De eindstand nu: 9-0.

Doelpunten: Jelle van der Eng 2, Kaj Verduijn 2, Tom Adrichem, Sem Tiebie, Jens Verduijn, Stijn Beentjes, Juup van Diepen.

Zondag 14-11-2021:

Beker Vitesse’22 2 – Meervogels’31 2 om 11.00 uur
Inhaalcompetitie Meervogels’31 1 – Saenden 1 om 14.00 uur.
Komt allen, uw steun is nodig en wordt gewaardeerd!

Op de foto:
Drie broers Verduijn samen in Meervogels 1. (Foto: Lynn Adrichem)