MHCC-teams scoren uitstekend in zaalcompetitie

Castricum – Minder wedstrijden, buiten trainen door dichte zalen, veel uitval door zieken: de zaalhockeycompetitie van 2021/2022 uitspelen was op zijn zachts gezegd een uitdaging. Mixed Hockey Club Castricum (MHCC) liet zich er echter niet door uit het veld slaan. Sterker nog: diverse teams eindigden bovenaan in hun poule!

In totaal deden 31 teams van MHCC mee aan de zaalcompetitie. Van de jeugd vanaf 9 jaar tot aan de senioren. En in alle lichtingen waren successen te vieren. In de D-lijn pakten de jongens D1 de winst. En ook de meisjes D1 waren op dreef. Zij wonnen al hun wedstrijden, maar konden er helaas door een ongelukkige indeling maar vier spelen. Hierdoor eindigden zij op de tweede plaats net onder Alkmaar met zes gespeelde wedstrijden, maar wel met een flink hoger doelsaldo!

In de C-lijn eindigden de meisjes C1, C2 en C4 bovenaan in hun poule, met stuk voor stuk ook een flink doelsaldo. De meisjes C2 (foto) scoorden in acht wedstrijden maar liefst 67 keer! In de B-lijn gingen de jongens B1 er met de eerste plaats vandoor en in de A-lijn waren dat de meisjes A1-2. En bij de senioren eindigden zowel de Heren 1 als de Dames 1 op de eerste plek. MHCC is natuurlijk trots op deze mooie prestaties. Maar minstens zo mooi is dat bijna de hele club tijdens de winterperiode actief is gebleven en heeft kunnen sporten: het spelplezier spatte er bij iedereen vanaf.

Start veldcompetitie: welkom op de club!

Nu de laatste zaalwedstrijden zijn gespeeld, begint op zaterdag 5 maart de veldcompetitie weer. Heeft u zin om te komen kijken en/of een kopje koffie te drinken in het vernieuwde MHCC-clubhuis, dan bent u van harte welkom! En mocht u ook eens willen uitproberen of hockey iets voor uzelf of uw kind is? Stuur dan een mail naar info@mhcc.nl en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. MHCC biedt trainingen en activiteiten aan voor iedereen vanaf 4 jaar tot 65+ en ook voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. (Foto: MHCC)