MHCC-Jeugd met veel plezier het veld op

Castricum – Na een periode van zo’n zeven weken geen hockey vanwege de maatregelen rondom het coronavirus, zijn de velden bij Mixed Hockey Club Castricum (MHCC) weer in gebruik genomen. De berichtgeving van het kabinet over het langzaamaan opstarten van de buitensporten heeft voor heel wat blije gezichten binnen de club gezorgd.

De trainingen voor de jeugdleden zijn inmiddels hervat en MHCC hanteert de door de gemeente goedgekeurde protocollen. De jeugdleden van MHCC zijn na lang wachten weer blij dat ze samen het veld op kunnen. Natuurlijk heeft de club de nodige aanpassingen moeten doen zoals het uitzetten van looproutes, maken van duidelijke afspraken, regelmatig ontsmetten van materialen, anderhalve meter afstand houden en zo nog meer. Door de snelle acties van het bestuur en het trainingsteam kan de jeugd van MHCC weer trainen. Momenteel worden er voorbereidingen getroffen om ook de 18-plusleden weer het veld op te kunnen laten gaan.

Meedoen

Kinderen die willen meedoen kunnen zich via jongstejeugd@mhcc.nl aanmelden met vermelding van de leeftijd en eventuele hockeyervaring. De hoofdtrainer zorgt er dan voor dat ze bij het juiste team wordt ingedeeld zodat ze lekker kunnen meetrainen. (Foto: aangeleverd)