Meer ruimte en veel meer vers: Albert Heijn Castricum weer als nieuw

Castricum – Vandaag ging Albert Heijn in winkelcentrum Geesterduin weer open.  Supermarktmanager Bregje Maes knipte het lintje door. De supermarkt heeft het nieuwste concept van Albert Heijn. Je vindt er veel meer verse producten zoals groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Ook heeft de winkel een sushibar en zijn de zelfscankassa’s vernieuwd.

,,Klanten reageren heel positief!”, zegt supermarktmanager Bregje Maes trots. ,,De verbouwing is binnen de bestaande muren gebleven maar door de slimme indeling is het ruimer van opzet. Op het moment dat je binnenkomt zie je het meteen! Klanten zijn ook zeer te spreken over de nieuwe inrichting en het grote versaanbod.”

Vers

Bij binnenkomst word je meteen verrast met een wereld aan groente en fruit. Er is een wand met een grote keuze aan smaakmakers zoals verse kruiden en je kunt verschillende soorten snoepgroenten zelf scheppen. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Bregje Maes: ,,We hebben nu een sushibar waar verse sushi ter plekke wordt gemaakt. Ook is de bakkerij fors groter geworden. Daar komen verschillende soorten brood en broodjes uit eigen oven en vind je allerlei taarten, gebakjes, koek en chocolade.”

Inspiratie en mobiel scannen

AH Castricum kan klanten nu nog meer inspireren. Grote beeldschermen door de hele winkel geven informatie over lekkere seizoenproducten en verrassende recepten. Ook zijn alle zelfscankassa’s en de handscanners vernieuwd. ,,Met de handscanner of de AH-app op je mobiel kun je in de winkel de producten scannen en snel afrekenen bij de zelfscankassa”, aldus de supermarktmanager.

Albert Heijn Castricum gaat op maandag tot en met vrijdag open om 07.00 uur en op zaterdag en zondag om 08.00 uur. Zolang de avondklok is ingesteld sluit de winkel elke dag om 20.45 uur. (Foto: Yasmin Hargreaves)