Matinee gemengd koor De Vredeburgers

Het gemengd koor De Vredeburgers onder leiding van Gerard Leegwater geeft op zondag 28 oktober een kort, informeel concert in de PKN kerk te Limmen. Als solisten treden twee jonge zangtalenten op: Suzanne Leegwater en David Leegwater. Suzanne speelt tevens een fluitsolo. Janneke Koetsier begeleidt koor en solisten op de piano.

Het concert staat in het teken van de natuur met al haar schoonheid en pracht en waarin dieren een belangrijke rol spelen. Het programma is licht en vrolijk met liederen van W.A. Mozart, F. Schubert (Die Forelle variaties), Joh. Brahms etc. Het koor besluit met operafragmenten o.a. uit La Clemenza di Tito van W.A. Mozart, als voorproefje op het grote concert in 2019. Na afloop is er gelegenheid tot gezellig samenzijn.

Het concert begint om 15.00 uur. De entree is 8 euro, donateurs gratis. Graag vooraf aanmelden, i.v.m. het aantal beschikbare plaatsen, bij Clementine Bruschke (5052087) of Ria Hooijboer (5052235). Meer informatie op: www.devredeburgers.nl. (Foto: aangeleverd)