Marina & Sabrina zijn op reis

Castricum – Il viaggio continua, de reis gaat door! Open Atelier Marina & Sabrina is weer elke vrijdag en sowieso elk tweede weekend van de maand open en er is een wervelende reis door de kunst gaande. Elke week verandert er iets en elke maand verandert er veel. Steeds meer details van de reis die de twee kunstenaars vóór hun samenwerking maakten maar ook de avonturen die ze samen beleefden komen in beeld.

De reizen waarin Marina prachtige mensen ontmoette en door indrukwekkende landschappen zwierf. De reis die Sabrina in 2004 vanuit haar geboorteland Italië maakte waarna ze zich in Nederland vestigde en de innerlijke reis die onder meer leidde tot haar indrukwekkende tarots. Niets staat vast, alles is fluïde en verandert in de tijd en wij bewegen mee.

Tacci’s Tarots

Sabrina droomde er al altijd van ooit haar eigen tarotdeck te maken. Ze verdiepte zich in elke tarot, de figuren, symbolen, getallen, kleuren en vertaalde de energie en kracht die ze voelde in 22 monumentale doeken. Sabrina exposeerde haar Tarots op diverse prachtige locaties in Berlijn, Italië en in Nederland. Vijf jaar later realiseerde Sabrina haar ‘Major Arcana Tarot Deck’. Fotograaf Miquel Gonzales fotografeerde Sabrina’s 22 tarots en Anita Vrielink ontwierp hiermee 22 prachtige tarotkaarten. Het tarotdeck van Sabrina Tacci verscheen in een limited edition van honderd exemplaren, getekend en genummerd. Het deck is intussen in het bezit van verzamelaars in heel Europa. Er zijn nog slechts 18 decks beschikbaar.

Maanfestatie

Komend weekend is het atelier weer op zaterdag en zondag open. Het aantal tarots in de expositie groeit met de week en op 15 mei is de tarottempel compleet. Noteer dus ook 15 mei alvast in uw agenda want dan vindt het minifestival Maanfestatie met spectaculaire live optredens plaats bij Open Atelier Marina en Sabrina. Locatie: Van Oldenbarneveldweg 32. (Foto: Marina Pronk)