Mantelzorgwandeling op 17 maart

Regio – MaatjeZ organiseert eens per maand een wandeling voor mantelzorgers uit Beverwijk, Heemskerk, Castricum en Uitgeest. Op donderdag 17 maart om 10.30 uur is de volgende wandeling. De wandelingen zijn ruim een half jaar geleden getart en de mantelzorgers die meewandelen zijn enthousiast. Bent u mantelzorger in Beverwijk, Heemskerk, Castricum en Uitgeest en wilt u mee wandelen? U bent van harte welkom!

U komt even los van alle dagelijkse beslommeringen en zorgtaken en tegelijkertijd is het een mooie gelegenheid om andere mantelzorgers te ontmoeten en ervaringen te delen. We wandelen ongeveer een uurtje en u krijgt ook een kopje koffie of thee aangeboden. Deze keer wandelt de groep op het stand van Wijk aan Zee. Als u zich opgeeft krijgt u een bevestiging met de exacte vertrekplaats. Kunt u deze keer niet? De volgende wandeling is op donderdagmiddag 21 april.

Kijk op www.maatjez.nl voor de overige details of neem bij vragen contact op met mantelzorgconsulent Hanna Blankevoort via telefoonnummer 06 12270504. (Foto: aangeleverd)